1403/1/14 سه‌شنبه
دعوت رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم پرند از دانشگاهیان برای شرکت در راهیپمایی روز قدس
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم پرند اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم پرند برای شرکت در راهیپمایی روز قدس دعوت کرد.

.

بسمه تعالی
راهپیمایی روز قدس امسال با توجه به تحولات رژیم اشغالگر قدس از اهمیت زیادی برخوردار است و حضور پرشور مردم ایران پیام بزرگی به جهانیان دارد که آنان با تمام توان از مردم مظلوم فلسطین حمایت می‌کنند. از مهمترین برکات انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، زنده نگاه داشتن آرمان فلسطین به ابتکار امام راحل است و این امر موجب شد تا مردم مظلوم فلسطین در مبارزه با رژیم اشغالگر قدس، حمایت ملت‌های آزادیخواه و مسلمان جهان را حس کنند.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات، مردم شریف شهرستان رباط کریم ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم پرند را به حضور در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت می نمایم تا با حضور پرشور خود بار دیگر برگی زرین بر افتخارات این خطه انقلابی رقم زنند.
دکتر فرزاد سلیمانی
ریاست دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم پرند