فرهنگی دانشجویی
1402/5/24 سه‌شنبه
عرض تسلیت حادثه تروریستی در حرم حضرت شاهچراغ علیه السلام
بیانیه شورای بسیج کارکنان دانشگاه های پیام نور غرب استان تهران در پی حادثه تروریستی در حرم حضرت شاهچراغ علیه السلام

.

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ
سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ

آنان كه ظلم و ستم كردند به زودی خواهند دانست كه به چه كیفرگاهی باز می گردند.

وقتی دشمن ایران اسلامی، توان هماوردی با شیرمردان جبهه مقاومت را در میدان‌های نبرد از دست می‌دهد یک راه بیشتر ندارد و آن روی آوردن به شیوه ترور کور است که نشان از زبونی و ناتوانی مطلقش در مواجهه با مبارزان و مجاهدان راه حق دارد.

در ماه محرم الحرام و در حرم امن حضرت احمد بن موسی شاهچراغ، بار دیگر پس‌مانده‌های تفاله‌ صهیونیستی_تکفیریِ داعش دست به ترور هموطنان شیرازی زدند و دوباره از عمق دشمنی خود با مردم بیگناه پرده برداشتند.

آنها می‌دانند مردم ایران اسلامی، با همه این قصاوت ها و ددمنشی‌ها، ذره ای در پیمودن مسیر تمدن ساز خود تردید نخواهند کرد و با تقدیم هر شهید استوارتر از گذشته، ایمانشان به این مسیر پر بهجت و روشن،  راسخ تر خواهد شد.

شورای بسیج کارکنان دانشگاه های پیام نور غرب استان تهران ضمن محکوم نمودن این حملات وحشیانه و تسلیت و تبریک شهادت یکی از هموطنانمان در جریان این ترور، بر ضرورت پیگیری و مجازات آمران و عاملان این ترور وحشیانه تاکید می‌نماید و از نیروهای فداکار و جان بر کف امنیتی که با اقدام به موقع و با اقتدار عامل این ترور را دستگیر کردند کمال قدردانی را دارد.

مرداد ۱۴۰۲