گزارش برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع

گزارش برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع
آزادی بیان

سوال محوری :
( دیگران هم حق زندگی دارند )
مکان برگزاری: سالن دفاع
زمان : روز سه شنبه مورخ 16/02/93 از ساعت 10:30 الی 12:30
اعضای هیئت داوران:
1 . آقای دکتر راهداری ( ریاست محترم دانشگاه )
2. آقای قاسمی (استاد مدعو دانشگاه پرند)
3. حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا هاشمی ( استاد دانشگاه و عضو علمی پیام نور)
4. حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا اسدی( استاد دانشگاه و عضو علمی پیام نور)
تعداد شرکت کنندگان : 35نفر

فهرست برنامه های کرسی آزاد اندیشی
قرائت قرآن کریم
دعای سلامتی امام زمان(عج)
پخش سرود ملی

مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید و بعد از دعای سلامتی امام زمان (عج) و پخش سرود ملی ، ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر راهداری ، به نمایندگی از هیئت داوران ضمن خیرمقدم و توضیح شیوه اجرای کرسی آزاد اندیشی ( تریبون آزاد اندیشی) به دانشجویان و حاضرین در این جلسه و بیان فلسفه وجودی کرسی آزاداندیشی و نقش واهمیت آن در پالایش فکری و خرد جمعی بود، بیان کردند و خاطر نشان شدند که طبق آیین نامه هیئت داوران بصورت بی طرف نظاره گر بحث و گفتگوی دانشجویان موافق و مخالف خواهند بود و پس از اعلام کفایت مذاکرات در آخر هر مبحث ، به جمع بندی و داوری مطالب گفته شده خواهند پرداخت و از دانشجویان خواسته شد تا سوالات و صحبتهای خود را برای حاضرین بیان کنند و دانشجویان دیگر می توانند پاسخ پرسش کننده را مطرح و مطالب را به چالش بکشند.
در ادامه دانشجویان نظرات موافق و مخالف خود را در ارتباط با هر مبحث از موضوع بیان کردند و استادان حاضر در جلسه نیز جمع بندی نمودند و در هر مبحث سوالات و پاسخ های متعدد و متعارض که روشن گر موضوع می شد را به عرصه گفتگو می کشاندند .

الهم عجل لولیک الفرج
دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم- پرند