شركت در راهپيمايي روز 13 آبان
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور مركز رباط كريمٰ اساتيدٰٰ كاركنان و دانشجويان دانشگاه به صورت گسترده در راهپيمايي 13 آبان شركت كردند و ضمن لبيك گويي به فرامين مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه ايٰ با آرمان هاي امام راحل (ره) و شهيدان 13 آبان تجديد ميثاق كردند و حمايت مجدد خود را از انقلاب دوم به شكل مطلوبي مطرح كردند.
اين راهپيمايي روز دوشنبه 13/8/92ٰ به صورت تجمع در جلوي درب مسجد امام حسن مجتبي (ع) در شهر جديد پرند صورت گرفت.
دانشگاه پيام نور نيز همگام با ساير آحاد مردم انقلابي شهر جديد پرند در اين مراسم شركت نمودند وبا  نداي مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل ٰ تنفر خود را از اين دولتهاي شيطاني و تروريست جهاني دولتها اعلام داشتند. در انتها قطعنامه روز 13 آبان قرائت شد و نماد پارچه اي دولت آمريكا به آتش كشيده شد.