برگزاري جشن استقبال از دانشجويان ورودي جديد دانشگاه پيام نور مركز رباط كريم
جشن استقبال از دانشجويان ترم اولي دانشگاه پيام نور مركز رباط كريم در روز 15 مهر، همزمان با سالروز پيوند آسماني حضرت علي(ع) و دخت پيامبر(ص)، با حضور دكتر راهداري(رئيس دانشگاه)، جناب آقاي ميرزايي(رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر)، جناب آقاي سيف (مدير حراست شهرداري پرند)، مديران، اساتيد، كاركنان و دانشجويان اين مركز در سالن بصيرت دانشگاه برگزار شد.
بعد از پخش سرود ملي و تلاوت آياتي از كلام الله قرآن مجيد، گروه موسيقي سنتي ايراني ايراني شروع به نواختن كرد و سپس دكتر راهداري، ضمن خير مقدم و خوشامدگويي به مهمانان و حضار، آغاز سال تحصيلي جديد را تبريك گفتند و صحبت هاي خود را پيرامون سه محور آغاز كردند. محور اول درباره موسيقي اصيل و ارزشمند ايراني بود و به نقل از خواهر زاده امام موسي صدر، فرمودند: امام موسي صدر با دكتر شهيد بهشتي درباره موسيقي مشورت مي كردند و اينطور بيان مي كردند كه امروز موسيقي يك هنر در قالب يكي از رشته هاي دانشگاهي است. و مي توان با موسيقي خيلي حرفها زد.ايشان در ادامه صحبت هايشان پيرامون محور دانشجو و دانشگاه، خطاب به دانشجويان فرمودند كه شرايط تحصيل در دانشگاه نسبت به تحصيلات دوران متوسطه تغيير كرده و در اين دوران سهم دانشجو نسبت به استاد در يادگيري ، بيشتر مي شود و به اين دليل دانش آموز به دانشجو تغيير نام مي دهد و خود دانشجو سهم عظيمي در معلمي خود دارد.و در كلاس درس، دانشجو با هدايت و راهنمايي اساتيد، با منابع علمي جهت خود افزايي آشنا مي شود. و به دانشجويان توصيه نمودند سعي كنيد در يكي از شاخه هاي علمي خود به تخصص لازم برسيد و از ابتدا مسائل و مطالب علمي را عاشقانه دنبال نماييد زيرا تنها راه دانشجويي با تحقيق شروع مي شود.مطلب سوم ايشان درباره حق و حقوق بين دانشجو و جامعه بود و انتظاراتي كه مسئولين منطقه از دانشگاه دارند و آن همان استفاده از سرمايه هاي فكري اساتيدو دانشجويان است  و تلاش براي برقراري ارتباط دانشگاه با صنعت و دستگاههاي اجرايي و رفع مسائل آنها از طريق مطالعات علمي است. سپس جناب آقاي ميرزايي، پس از تبريك سال تحصيلي جديد و سالروز ازدواج حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه زهرا(س)، درباره جايگاه علم و وصف مناسبت ازدواج حضرت علي(ع) و حضرت فاطمه (س) براي حضار صحبت نمودند.ايشان روزهاي سال هاي اول مدرسه و روزهاي اول دانشگاه را از نقاط عطف زندگي هر فردي مي دانستند و عنوان كردند: فلسفه خلقت به خاطر تفكر و تعقل و انديشيدن است. انديشه اي كه انسان ساز است .دانشگاه بر اساس تفكر و خرد انسان ساخته مي شود و كارخانه انسان سازي است. و بعد آقاي پرماسي(مسئول آموزش)، نكاتي را درباره نحوه تشكيل پرونده حضوري براي دانشجويان بيان نمودند و سپس مسئول بسيج دانشجويي با پخش كليپي از برنامه ها و كارهاي بسيج و معرفي فعاليتهاي بسيج، دانشجويان را ابا بسيج دانشجويي آشنا نمودند.در انتها، از دانشجويان نام آور عرصه هاي علمي، ورزشي، فرهنگي و هنري با اهداي لوح تقدير و هديه تقدير و تشكر شد و از دانشجويان با بسته هاي فرهنگي شامل(خودكار، دفترچه يادداشت، نشريه  و بروشور فرهنگي و آموزشي دانشگاه) و گل و شيريني پذيرايي به عمل آمد . و در كنار اين مراسم، نمايشگاه كتاب بر پا بود و غرفه هاي هلال احمر با عضو گيري از دانشجويان، خدمات خود را تشريح و انجمن هاي علمي -دانشجويي و كانون هاي مختلف علمي نيز با توضيح گزارشهاي خود اطلاعات لازم را به دانشجويان جديد انتقال مي دادند.