برگزاري سومين كرسي آزاد انديشي با موضوع مردم سالاري ديني و راه و رسم انتخاب برتردر مركز رباط كريم
در 25 ارديبهشت سال 92، سومين كرسي آزاد انديشي با موضوع (مردم سالاري ديني و راه و رسم انتخاب برتر) در مركز رباط كريم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، سومين كرسي آزاد انديشي بعد از تلاوت آياتي از كلام الله مجيد و پخش سرود جمهوري  اسلامي با خير مقدم رئيس دانشگاه (دكتر راهداري) و با حضور جمعي از اساتيد و دانشجويان علاقه مند در سالن بصيرت دانشگاه برپا شد.
ابتدا، دكتر راهداري، ضمن خير مقدم به مهمانان، درباره راه و رسم انتخاب بهتر و اصلح براي حضار صحبت نمودند. سپس تعدادي از اساتيد به عنوان هيئت داوران انتخاب شدند و دانشجويان و اساتيد در دو جايگاه مخالفين و موافقين در فضايي كاملا" آزاد به بيان ديدگاهها و نظرات خود در خصوص مردم سالاري ديني پرداختند و درباره انتخاب اصلح بر پايه عدالت اجتماعي تبادل نظر كردند. هيات داوران پس از اسماع نظرات مختلف دانشجويان در صورت لزوم به جرح و تعديل نظرات مي پرداختند.