برگزاري جشن نيمه شعبان در دانشگاه پيام نور رباط كريم
نيمه شعبان، خجسته ميلاد حضرت مهدي (عج)، فرا رسيد و باز چشم همه عاشقان خاندان اهل بيت (ع) به ظهورش و ديدن سيماي پر مهر و عطوفت آن حضرت اميدوارتر شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به مناسبت تولد منجي عالم بشريت، حضرت مهدي موعود(عج)، مراسم سخنراني با موضوع مهدويت برگزار شد. در اين مراسم، حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا بابايي(مدير محترم حوزه علميه امام صادق (ع) شهر جديد پرند)، حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا خطيبي(از اساتيد حوزه علميه ياد شده)، حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا سيد محمد اسلم رضوي(مهمان از كشور هندوستان)، رئيس، معاون ، مسئولين و جمعي از كاركنان دانشگاه حضور داشتند. در اين مراسم كه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر روز يكشنبه مورخ 2/4/92 در نمازخانه دانشگاه برگزارگرديد، ابتدا حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا بابايي درباره زمان غيبت و ظهور حضرت ولي عصر (عج) صحبت نمودند و درباره وظيفه ما به عنوان منتظران ظهور آن حضرت فرمودند: منتظران واقعي بايد براي زمينه سازي ظهور امام زمان (عج)، با تقوا و با ايمان باشند و انتظاري مثبت، پويا، هدفمند و فعال داشته باشند.همچنين خاطر نشان كردند: پيمودن جاده انتظار بدون شناخت امام مهدي(عج) ممكن نيست، استقامت و پايداري در وادي انتظار وابسته به درك صحيح از پيشواي موعود است. بنابراين علاوه بر شناخت امام زمان (عج) به اسم و نسب، لازم است درباره جايگاه امام و مقام آن حضرت آگاهي كافي به دست آوريم. سپس حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا رضوي كه از مهمانان كشور ما بودند، ضمن تبريك نيمه شعبان به حضار، و ابراز احساسات و علاقه خود و مردم كشورشان به كشور ايران، كشور هند را دومين كشور از نظر تعداد شيعيان بعد از ايران ياد كردند و از ايران به عنوان كشور امام زمان (عج) نام بردند. و در ادامه دليل پيروزي اسلام و كشور ايران در برابر فشارها، تهديدها و تحريم هاي بيگانگان را علاوه بر اتحاد و ايمان قوي مردم ايران، حضور نيروي خارق العلاده اي كه همان امدادهاي الهي و حضور امام عصر (عج) مي باشد و حفاظت آنان از ايران و اسلام عنوان نمودند. در ادامه دكتر راهداري(رئيس دانشگاه)، تولد منجي عالم بشريت مهدي موعود (عج) را به حضار تبريك و شادباش گفتند و در پايان با شيريني و شربت از مهمانان پذيرايي شد.