برگزاری جلسه ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید
جلسه ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم- پرند، صبح روز دوشنبه 23 شهریور در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد .
به همت مسئول امور فرهنگی دانشگاه و با حضور دکتر مرادی رئیس دانشگاه ، مسئولین تربیت بدنی، روابط عمومی، اداری، رایانه، آموزش، حراست، مالی،نماینده بسیج دانشجویی و نماینده انجمن های علمی دانشجویی، جلسه ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، در این جلسه مقرر شد هریک از اعضای ستاد در قالب کار مشترک در بخش های استقبال و برگزاری جشن ورودی ها ، مشارکت فعال داشته باشند . از جمله مهمترین تصمیمات اتخاذ شده می توان به تهیه بنرخوشامدگویی و بروشورهای راهنمای ثبت نام و آموزشی ،مشاوره و راهنمایی به ورودیهای جدید با همکاری کارشناسان مرتبط ، هماهنگی با بسیج دانشجویی، کانونها ،انجمن های علمی دانشجویی و هلال احمر برای برپایی غرفه و معرفی برنامه هایشان و عضو پذیری، آماده سازی سایت کامپیوتر برای سهولت دسترسی به اینترنت وبرپایی جشن و ... اشاره نمود.