برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم –پرند
این همایش که توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهر پرند برنامه ریزی شده بود، صبح روز شنبه 10 آبان 93 در سالن بصیرت دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم- پرند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این همایش حجت الاسلام خدیری امام جمعه شهر پرند، حجت الاسلام سلطانی رئیس شورای اسلامی شهر پرند، سعید میرزایی و زهرا داستانگو اعضای شورای اسلامی شهر پرند، سرهنگ بوربور جانشین فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران، سرگرد ایلکا فرمانده بسیج شهرستان رباط کریم، دکتر راهداری رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رباط کریم، آقاجانلو سرپرست حوزه فرهنگی اجتماعی شهرداری پرند، ائمه جماعات مساجد شهر پرند، طلاب حوزه، دانشجویان و دیگر مسولان و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

در این مراسم پس از مداحی و سوگواری برای سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) و یارانش، به ترتیب فرمانده بسیج پرند، سرهنگ بور بور جانشین فرمانده سپاه سید الشهدا (ع) استان تهران، دکتر راهداری رئیس دانشگاه پیام نور و حجت الاسلام خدیری امام جمعه پرند، پیرامون موضوع امر به معروف و نهی از منکر و قیام امام حسین (ع) به ایراد سخنرانی پرداختند .

در پایان مراسم بیا نیه ای توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهر پرند خوانده شد و حاضرین لبیک گویان بر امام حسین (ع) این بیانیه را تأیید کردند.