نشست هماهنگی مسئولان دانشگاه پیام نور رباط کریم به منظور برنامه ریزی ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید در سال تحصیلی 93 برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه 24/6/93، نشست هماهنگی مسئولین دانشگاه به منظور برنامه ریزی جهت برگزاری هر چه بهتر برنامه های ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه، حراست، روابط عمومی، فرهنگی بسیج دانشجویی و نمایندگان انجمن های علمی دانشجویان و همچنین سایر مدیریتهای وابسطه برگزار شد، راه کارهایی جهت برگزاری هر چه بهتر برنامه های ستاد استقبال از دانشجویان این دانشگاه ارائه شد.
اعضای ستاد استقبال، برنامه ها و راه کارهای خود را در قالب های چگونگی ثبت نام دانشجویان، چگونگی برگزاری برنامه های مربوط مطرح و پس از تبادل نظرات، تصمیم گیری لازم معمول گردید. شایان ذکراست زمان برگزاری این مراسم، در اواسط مهر ماه تعیین شده است.