جلسه مشترك با فرماندهي نيروي انتظامي شهرستان رباط كريم
برمبناي ضرورت برقراري رابطه و تعامل دو سويه بين دستگاههاي اجرايي و دانشگاه، همزمان با هفته نيروي انتظامي، جلسه اي در تاريخ 16/7/92 با حضور فرمانده نيروي انتظامي شهرستان رباط كريم و كارشناسان اجتماعي آن سازمان در محل دانشگاه پيام نور مركز رباط كريم-پرند برگزار شد.در اين جلسه، دكتر راهداري رئيس دانشگاه، ضمن اشاره به اجراي برنامه هاي مشترك با ناجا(همايش پيشگيري از اعتياد صنعتي، اجراي طرح هاي پژوهشي، حضور در اتاق فكر نيروي انتظامي و همايش پيش رو تحت عنوان بررسي مسئله نزاع و درگيري از ديد علوم اجتماعي و روانشناسي و ...)به ضرورت تداوم و تحكيم اين همكاري تاكيد كردند. فرمانده نيروي انتظامي شهرستان رباط كريم نيز ضمن استقبال از همكاري ، بر لزوم تعميق ارتباط با دانشگاه و نهادهاي علمي تاكيد كرده و خواستار توسعه اين همكاري شدند تا سياستگذاريها مبتني بر اسناد مطالعات علمي باشد. لذا مقرر گرديد دانشگاه در انجام مطالعات علمي ميداني به نيروي انتظامي كمك كاربردي نمايد.