چهارشنبه 19 شهریور 1393 دستورالعمل شماره 2 ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون تحصیلات تکمیلی
    در خصوص دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون تحصیلات تکمیلی سال 93، خواهشمند است با رعایت دقیق مفاد و نکات ذیل نسبت به ثبت­نام و تشکیل پرونده حضوری پذیرفته­شدگان از تاریخ 22/6/93 الی 30/6/93 اقدام نمایید:
1- کلیه پذیرفته شدگان می­توانند از تاریخ 16/06/1393 جهت ثبت­نام غیر حضوری به سایت http://reg.pnu.ac.irمراجعه نمایند. این موضوع از طریق ارسال پیامک به کلیه پذیرفته­شدگان اطلاع­رسانی شود.
2- مقتضی است کلیه دستورالعمل­های ثبت­نام و مراحل و زمان­بندی ثبت­نام در سایت مرکز/واحد درج و از طریق نصب بنر نیز اطلاع­رسانی گردد.
3- دانشجویان پس از ثبت­نام غیر حضوری و بارگذاری مدارک مورد نیاز؛ جهت تشکیل پرونده در زمان تعیین شده به محل قبولی خود مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده و دریافت کارت دانشجویی خود اقدام می­نماید. کارشناسان آموزش ابتدا می­بایست اصل و تصویر مدارک مورد نیاز را رﺅیت نموده و در صورت نداشتن نقص و مغایرت و مطابقت با مدارک بارگذاری شده در سیستم گلستان، نسبت به ثبت تأیید و پذیرش دانشجو در سیستم گلستان اقدام نماید. پس از تأیید، شماره دانشجویی به پذیرفته­شدگان اعلام و امکان انتخاب واحد برای ایشان فراهم می­شود. دانشجو راهنمایی شود که برای انتخاب واحد در مهلت مقرر در سیستم گلستان اقدام نماید.
4- در صورت وجود هرگونه مغایرت و کمبود در مدارک دانشجویان از پذیرش نهایی دانشجو خودداری گردد.کلیه مغایرت­ها می­بایست به صورت لیست شده با ذکر موارد مغایرت حداکثر تا تاریخ 5/7/93 به استان ارسال شود (لازم است موارد مغایرت به تفکیک موضوع تهیه شود و از ارسال در یک لیست خودداری گردد).
5- مدارک مورد نیاز جهت ثبت­نام حضوری:
Ø     اصل و 2 سری تصویر صفحات اول و سوم شناسنامه
Ø     اصل و 2 سری تصویر پشت و رو کارت ملی
Ø     شش قطعه عکس 4*3 با زمینه روشن (12 قطعه برای آقایانی که از معافیت تحصیلی استفاده می­نمایند).
Ø     اصل و 2 سری مدرک مشخص­کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
Ø     اصل و تصویر مدرک کارشناسی
Ø     گواهی از مراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه
6- فرایند ثبت­نام حضوری
Ø     مراجعه به روابط عمومی یا باجه اطلاع­رسانی (جهت تحویل فرم­های مورد نیاز ثبت نام)
Ø     مراجعه به کارشناس تطبیق مدارک دانشجوبان لیست پذیرفته­شدگان و همچنین سوابق بارگذاری شده دانشجو با ارائه اصل مدارک
Ø     مراجعه به کارشناس نظام وظیفه(آقایان مشمول)
Ø     مراجعه به کارشناس تشکیل پرونده فیزیکی و صدور شماره دانشجویی
Ø     مراجعه به کارشناس صدور معرفی­نامه تأییدیه تحصیلی و ریزنمرات
Ø     مراجعه به کارشناس جهت دریافت کارت دانشجویی
Ø     مراجعه به امور دانشجوی و فرهنگی جهت دریافت کارت تغذیه
7- مراکز وواحد های مجری موظفند تا تاریخ 5/7/1393 لیست کاملی از تعداد افراد پذیرش شده ، عدم مراجعه ومراجعه کننده دارای مغایرت را به اداره آموزش استان تحیل نمایند تا اقدامات به موقع جهت تکمیل ظرفیت دوره ها بعمل آید.
8- در مکان های پذیرش حضوری امکانات لازم از قبیل دستگاه کپی ، اسکن وبارگذاری مدارک ، پذیرایی از مراجعین و تکریم از پذیرفته شدگان مورد توجه قرار گیرد.